Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Καλή μας αρχή....

Προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε την εφημερίδα σε μια τοπική εφημερίδα του Βόλου. Παρ' όλο που ακόμα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα, ο τρόπος οργάνωσης της ύλης που διαλέξαμε για την εφημερίδα που σκεφτήκαμε, δεν φαίνεται να ταιριάζει στον δικό τους τρόπο σκέψης, ο οποίος είναι προφανώς πολύ διαφορετικός.
Η απόσταση αυτή στον τρόπο σκέψης ειναι βέβαια δικαιολογημένη, αφού η εφημερίδα που σκεφτήκεμε είναι στην ουσία ένα πείραμα, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε νέες διαδρομές οργάνωσης της ύλης, στις οποίες να συμμετέχουν όσοι θέλουν, χωρίς να περιοριζόμαστε σε ένα στενό κύκλο "φωτισμένων" εκδοτών.
Δημοσιεύουμε την προσπάθεια αυτή με σκοπό, με τη βοήθειά σας, να καταλήξουμε σε έναν τρόπο οργάνωσης που θα ακολουθεί αυτή τη σκέψη, ή να βρούμε έναν διαφορετικό τρόπο οργάνωσης που θα προκύψει από τις συζητήσεις.
Είναι σίγουρο πως ο μόνος δρόμος να συνεχίσει η προσπάθεια είναι η συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται. Όποιος και όποια έχει όρεξη να συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στη διαμόρφωση της εφημερίδας, είτε με δικά του/της κείμενα, συνεντεύξεις, σκίτσα, φωτογραφίες, οτιδήποτε σκεφτεί, είναι ζωτικό και απαραίτητο για την εφημερίδα. Μόνο έτσι μπορούμε να δοκιμάσουμε αν μπορεί να πετύχει η συλλογική οργάνωση της εφημερίδας. Καλή μας συνέχεια...

mathgrothia


Όποιος και όποια θέλει να συμμετέχει μπορεί να στέλνει mail (mathgrothia@gmail.com), για να συμμετέχει με τον δικό του και τον δικό της τρόπο. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μαζευτούμε για να μαζικοποιήσουμε την προσπάθεια. Καλή μας συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: